Szomorú híreket közölt nemrégiben a Nintendo a mobilos gokartos program, a Mario Kart Tour rajongóival, a 2019-ben megjelent játék ugyanis októbertől nem frissül tovább, ezentúl nem érkezenek hozzá friss tartalmak.

Ahogy a mondás is tartja, minden jónak vége szakad egyszer. A Mario Kart Tour még 2019 szeptemberében debütált Android és iOS eszközökön, ezalatt a 4 év alatt pedig számos új tartalom, pálya, karakter érkezett hozzá. A Nintendo viszont nemrég bejelentette, hogy az októberi Battle Tour után nem fogja tovább frissíteni a mobilos programot.

Ez magyarán azt jelenti, hogy az októberi szezont követően nem lesz több új feloldható pálya, gokart, kiegészítő vagy karakter. A végső nagy durranás, a Battle Tour DLC természetesen még hátravan. Az új mobilos pályák minden bizonnyal felbukkannak majd a Mario Kart 8 Deluxe-ban, szóval aggodalomra semmi ok.

A Booster Course Pass még tartogat meglepetések a Switches verzió játékosai számára, emellett a mobilos verzió is hoz magával újdonságokat. Szeptember 20-án elstartol az Anniversary Tour, október 4-én pedig a Battle Tour. A horror szerelmesei is örülhetnek, hiszen október 18-tól a Halloween Tour borzolja majd fel a kedélyeket.

By Mikee

Szépreményű billentyűzethuszár, a szarkasztikus humor hazai nagykövete, egy igazi nagyra nőtt gyerek. Nem a hardcore gamerek klánjába tartozik, viszont játékbeli hiányosságait töretlen lelkesedéssel igyekszik pótolni.