Egy igazi nagyágyú csatlakozott a Sonic, a sündisznó 3. stábjához, ugyanis a The Hollywood Reporter beszámolója szerint nem más, mint Keanu Reeves fogja adni a népszerű karakter, Shadow hangját a filmben.

A SEGA számos meglepetéssel készül az idei évre a „Year of Shadow” keretein belül. Többek között idén december 20-án debütál a harmadik Sonic film, amihez nemrég Keanu Reeves is csatlakozott. A John Wick és a Mátrix-filmek sztárja a 2001-es Sonic Adventure 2-ben bemutatkozó Shadow hangját adja majd. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a hír a Paramount legutóbbi CinemaCon prezentációja után röppent fel. Néhány szerencsés itt láthatott egykis ízelítőt a Sonic 3-ból.

A sztori szerint Dr. Robotnik, akit Jim Carrey alakít, depressziós a Sonic 2 eseményei után. Viszont Shadow megalkotásával sikerült túltennie magát a rossz hangulatán. A karakter sok tekintetben egy anti-Sonic, miközben rendelkezik a hős erejével és képességeivel. A Sonic, a sündisznó filmsorozat eddig jól teljesített a kasszáknál. Az első rész 319 millió dolláros bevételt, a 2022-es folytatás pedig 404 milliót hozott a konyhára. A harmadik rész december 20-án fog beszáguldani a szélesvászonra.

Ezúttal is Ben Schwartz szólaltatja majd meg a kék sűndisznót, valamint James Marsden és Jim Carrey is visszatér. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy Keanu Reeves mekkora szerepet kap majd a filmben. A színész legutóbb a John Wick negyedik részében tűnt fel, előtte pedig a 2021-es Mátrix-ban öltötte magára Neo karakterét. A közeljövőben Aziz Ansari Good Fortune című filmjében láthatjuk majd, amiben a színész egy őrangyalt alakít majd.

By Mikee

Szépreményű billentyűzethuszár, a szarkasztikus humor hazai nagykövete, egy igazi nagyra nőtt gyerek. Nem a hardcore gamerek klánjába tartozik, viszont játékbeli hiányosságait töretlen lelkesedéssel igyekszik pótolni.