Áprilisban sem maradnak új tartalom nélkül a mobilos Fire Emblem játékosok, a Fire Emblem Heroes ugyanis egy új frissítést kap, amivel többek között egy új hős is érkezni fog.

A Nintendo nemrégiben egy új FEH Channel epizódban tette közzé az áprilisi újdonságokat. A kifejezetten hosszú, nyolcperces videóban a Fire Emblem Heroes áprilisi frissítéséről tudtunk meg többet. Bemutatkozott Mythic Loki, aki a mobilos játék egyik alap hősének a különleges változata. Az északi mitológia hőse mellett egy rakat meglepetésre is számíthatunk. Április 23 és május 20 között él a belépési bónusz, értékes tárgyakat zsebelhetünk be pusztán azzal, hogy bejelentkezünk a játékba.

Ugyanezen idő alatt tart a Hero Fests esemény a játékban, nagyobb eséllyel oldhatunk ki 5-csillagos hősöket. A Golden Week küldetések pedig további tennivalókkal és jutalmakkal látják majd el a szorgos játékosokat. Szerencsére májusban sem maradunk friss tartalmak nélkül, heti események, Legendary & Mythic Hero Remix és még sok egyéb meglepetés is vár ránk a mobilos programban.

By Mikee

Szépreményű billentyűzethuszár, a szarkasztikus humor hazai nagykövete, egy igazi nagyra nőtt gyerek. Nem a hardcore gamerek klánjába tartozik, viszont játékbeli hiányosságait töretlen lelkesedéssel igyekszik pótolni.