Egy lépéssel közelebb kerültünk a Sonic X Shadow Generations megjelenéséhez, ugyanis Sonic felújított kalandja megkapta a hivatalos korhatár-besorolását, méghozzá Dél-Koreában.

A „Year of Shadow” égisze alatt számos meglepetéssel készül idénre a SEGA. Többek között érkezik a Sonic X Shadow Generations, ami a klasszikus platformerkedést hozza el új köntösben. A felújított verzióban Classic és Modern Sonicként is száguldozhatunk majd a 2D-s és 3D-s pályákon. A feltuningolt grafika mellett egy vadiúj kampány és számos extra tartalom is vár majd ránk. A játék valamikor idén ősszel fog érkezni, nemrég pedig megkapta a korhatár-besorolást Dél-Koreában.

Amint azt az Eurogamer kiemelte, a besorolás nem árult el sok új infót a játékról. Annyi már biztos, hogy „minden” felhasználó számára ajánlott. Mindenesetre ez már egy bíztató jel, a Sonic X Shadow Generations egyre közelebb van a megjelenéshez. Az idei évben amúgy sem maradunk a sötét sündisznó nélkül, december végén debütál a mozikban a Sonic, a sündisznó 3. A 2001-es Sonic Adventure 2-ben bemutatkozó Shadow hangját nem más adja majd, mint Keanu Reeves. Bízunk benne, hogy a felújított verzió sem vall majd szégyent. Talán az idei év tényleg az Árnyék éve lesz.

By Mikee

Szépreményű billentyűzethuszár, a szarkasztikus humor hazai nagykövete, egy igazi nagyra nőtt gyerek. Nem a hardcore gamerek klánjába tartozik, viszont játékbeli hiányosságait töretlen lelkesedéssel igyekszik pótolni.