Egyre közelebb az újragondolt Gamecube-os kaland, a Paper Mario: The Thousand-Year Door megjelenése, ezúttal egy ötperces trailer-ben tekinthetjük meg a papír hőst és barátait akciózás közben.

A legutóbbi, Yoshi-ra fókuszáló videó után ismét új anyaggal jelentkezett a Paper Mario: The Thousand-Year Door. A közel ötperces anyag remekül összefoglalja, hogy milyen kalandok is várnak majd ránk. A japán nyelvű videó számos izgalmas újdonságot mutatott be nekünk. Egyrészt Mario csapattársait is megnézhetjük közelebbről, minden csapattag megvillantotta a képességeit. A harcrendszerből is kaptunk egykis kóstolót, időzített gombnyomásokkal indíthatunk majd pusztító támadásokat.

A harcok mellett a felfedezésen és a különféle kincsek összegyűjtésén is nagy hangsúly lesz. Külön öröm, hogy különféle minijátékok is várnak ránk. A dungeonökben különféle rosszarcúakat verhetünk bucira, de papírrepülőként is repkedhetünk majd. Papírhajó formában pedig a habokat fogjuk szelni. Érdemes lesz nyitott szemmel járni, mivel rengeteg titkos ajtó és meglepetés vár majd ránk a kaland során. A Paper Mario: The Thousand-Year Door alig egy hónap múlva, május 23-án tér vissza a Switch-re. Addig is kedvcsináló gyanánt itt a japán nyelvű előzetes!

By Mikee

Szépreményű billentyűzethuszár, a szarkasztikus humor hazai nagykövete, egy igazi nagyra nőtt gyerek. Nem a hardcore gamerek klánjába tartozik, viszont játékbeli hiányosságait töretlen lelkesedéssel igyekszik pótolni.