A Blizzard rendszeres házi rendezvénye, a BlizzCon sajnos idén elmarad. A stúdió ígérete szerint nem maradunk le az újdonságokról, csupán más formátumban és módokon osztják majd meg az új infókat.

A Blizzard éves buliját a koronavírus-járvány miatt korábban online tartották meg, most viszont úgy tűnik, hogy idén a BlizzCon elmarad. A stúdió az okokról a honlapján számolt be egy posztban. Közleményük szerint az elmúlt év alapos megfontolása után úgy döntöttek, hogy 2024-ben nem tartják meg a 2005-ben indított rendezvényt. Ígéreteik szerint a „következő években” egészen biztosan visszatér a legendás event. Emellett a csapat a jövőbeli terveiről is beszámolt:

„A következő hónapokban további részleteket fogunk megosztani az év végén érkező megjelenéseinkről, többek között a World of Warcraft: The War Within-ről és a Diablo IV első kiegészítőjéről, a Vessel of Hatred-ről. Ezek közül néhányat iparági kiállításokon és találkozókon, pl. a Gamescom-on fogunk majd bemutatni. Emellett több, globális eseményt tervezünk a Warcraft 30. évfordulója alkalmából, amelyet a Warcraft játékon belüli ünnepségei mellett tartunk majd meg 2024-ben.”

Úgy tűnik tehát, hogy idén az E3 haláltusája után egy másik prominens eseménytől is búcsút vehetünk. Szerencsére még nincsen minden veszve, idén júniusban jön a Summer Game Fest. Emellett augusztus végén a Gamescom is megrendezésre kerül, szóval nagy bejelentésekre továbbra is számíthatunk. Minden bizonnyal ez utóbbin a Blizzard is tiszteletét teszi majd valamilyen formában. Emellett arról se feledkezzünk meg, hogy augusztus 31 és szeptember 1 között rendezik meg a Nintendo Live-ot.

By Mikee

Szépreményű billentyűzethuszár, a szarkasztikus humor hazai nagykövete, egy igazi nagyra nőtt gyerek. Nem a hardcore gamerek klánjába tartozik, viszont játékbeli hiányosságait töretlen lelkesedéssel igyekszik pótolni.